Voorwaarden en regelement

Alle gebruikers van onze website 247Transfer® .COM">www.247Transfer® .COM (hierna genoemd als `de site`) worden geacht het volgende regelement en voorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd.

De site mag niet voor illegale doeleinden worden gebruikt. Indien dit gebeurt en bekend wordt zal de directie gerechtelijke stappen ondernemen tegen de misbruiker. Het is niet toegestaan om teksten en foto`s van deze site te copieren of om de ideeen en principes die deze site uitdraagt voor concurrerende doeleinden te gebruiken. Op de gehele inhoud van deze site berust copyright.

Gebruikers van de site worden geacht geen informatie danwel aanwijzingen aan te nemen van een derde partij. Indien een klant handelt naar aanwijzingen van een derde partij neemt 247Transfer® .COM geen verantwoordelijkheid voor de eventuele gevolgen.

247Transfer® .COM voert deze site volgens de wet- en regelgeving van de Turkse Kamer van Koophandel.

247Transfer® .COM heeft het recht om naar andere websites te verwijzen en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte websites. Deze websites worden uitsluitend voor informatieve doeleinden gelinkt. De inhoud van de gelinkte websites valt niet onder de verantwoordelijkheid van 247Transfer® .COM.

247Transfer® .COM heeft het recht om de prijzen voor geboden services te wijzigen.

Privacy;
247Transfer® .COM behoudt zich het recht voor om IP-adressen van gebruikers die de wet overtreden aan de autoriteiten over te dragen.

Copyright en patent;
Alle medewerkers van 247Transfer® .COM zijn bevoegd om overeenkomsten te sluiten en geen van de medewerkers is bevoegd om enige informatie van deze site door te spelen of te verkopen aan derden. Er rust patent op de gehele inhoud van deze site en de ideeŽn van 247Transfer® .COM.

Tarieven;
Alle prijzen zijn inclusief btw en gelden per voertuig.Voorwaarden en regelement. Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven

Biedt luchthaven transfers op luchthaven taxi groep minibus shuttle en coach. Resort transfers hotel transfers haven transfers. Boek online uw reservering

Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven
Zoek in deze site
Blijf op de hoogte!

Typ hier uw emailadres.

Contact informatie

247Transfer luchthaventransfers
Als u het contactforumulier gebruikt nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
info[at]247transfer.com