FAQ
Mocht er een verandering optreden omtrent uw transfer, gaat u dan naar 'mijn reservering'. Door 'mijn reservering' te openen kunt u uw transfergegevens bekijken, annuleren of uitstellen.

Hoe vind ik 247Transfer op de luchthaven ?
Bij de uitgang van de luchthaven zal een medewerker op u wachten en een bord met 247Transfer.COM omhooghouden. De uitgang komt nadat u uw bagage heeft opgehaald en door de douanecontrole bent.
Wat doe ik als ik de 247Transfer medewerker niet kan vinden ?
Als onze medewerker u niet kan vinden, zal hij u op uw opgegeven mobiele telefoonnummer bellen. Houd daarom altijd uw mobiele telefoon ingeschakeld en bij de hand zodra dit is toegestaan. U kunt zelf ook met het noodnummer bellen dat op uw reserveringsdocument staat.
Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden ?
Nee, u betaalt alleen het bedrag dat bij uw reservering getoond wordt.
Wat doe ik als ik niet op tijd ben of als mijn vlucht is vertraagd ?
Shuttle Transfer service; Indien u langer dan 45 minuten vertraagd bent gezien vanaf de afgesproken transfertijd, zult u gebruik kunnen maken van de eerstvolgende shuttle service. U kunt de details over wanneer de volgende shuttle service is verkrijgen door met het noodnummer te bellen dat op uw reservering staat. U hoeft niet extra te betalen voor deze service. Indien u niet op de volgende shuttle service wilt wachten, kunt u een privetransfer boeken door eveneens te bellen met het noodnummer van 247Transfer® .com. Voor een privetransfer betaalt u wel extra.

Privé-transfer service & ViP Transfer; Indien u verlaat of vertraagd bent, neem dan per telefoon of sms contact op met 247Transfer® .com. U hoeft niets extra's te betalen indien de chauffeur op u moet wachten. Als uw vlucht is geland en we kunnen u niet vinden op het afgesproken meetingpoint, en we kunnen u niet telefonisch bereiken, zal de chauffeur 60 minuten na uw afgesproken transfertijd vertrekken. In dit geval zullen wij uw betaling niet terugbetalen.
NB: Zodra u aan 247Transfer doorgeeft dat u verlaat/vertraagd bent, zal de chauffeur altijd op u wachten !.
Onvoorziene omstandigheden
Mocht er van onze kant enige vertraging zijn door weers- of verkeersomstandigheden zullen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen via het door u opgegeven mobiele telefoonnummer.
Last minute reserveringsverzoeken
Vanaf sommige luchthavens nemen wij geen last-minute reserveringen aan. Ga naar 'Contact' en vul het contactformulier in, dan zullen wij ons uiterste best doen om u te helpen. Om last-minute opties te bekijken, ga naar 'Prijzen > Luchthaven'.
Moet ik fooien geven ?
Het geven van fooien is niet verplicht. U als klant kunt naar gelang uw tevredenheid kiezen of u de chauffeur een blijk van waardering wilt geven. De hoogte van de fooi is ook geheel aan uzelf.
Welke verschillende voertuigen biedt 247Transfer.COM aan voor transfers ?
U kunt onze verschillende voertuigen zien onder Prijzen > Luchthaven.
Kindertarieven
Kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar zijn baby's, kinderen van 3-11 jaar zijn kinderen, kinderen ouder dan 12 jaar worden als volwassene aangemerkt.
Transfers met huisdieren;
Shuttle Transfer service; Wij accepteren huisdieren tot 5kg, indien zij in een kooi/reiskoffer vervoerd worden. Laat via uw reserveringsformulier weten dat u uw huisdier meeneemt.

Privé-transfer service & ViP Transfer; Probeer goed in te schatten welke grootte vervoerstype u nodig heeft om uw huisdier(en) in te vervoeren. Laat via uw reserveringsformulier weten hoeveel huisdieren u meebrengt en hun grootte.
Lees alstublieft onderstaande aandachtig voor een probleemloze transfer !.
Voor vertrekkende reserveringen;
Bij binnenlandse vluchten dient u minimaal één uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Bij internationale vluchten dient u minimaal twee uur van te voren aanwezig te zijn. Houdt dus met het uitkiezen van uw transfervertrektijd rekening met deze details.
Voor aankomende reserveringen;
Calculeer na aankomst van uw vlucht genoeg tijd in om uw bagage op te halen van de band en door de paspoort- en douanecontrole te komen. Reken hiervoor minimaal 30-45 minuten.
Kijk voor trefpunten op de luchthavens onder Prijzen > Luchthaven. 247Transfer.COM behoudt zich het recht voor om klanten die onder invloed van drank of drugs zijn te weigeren. Roken is niet toegestaan in onze voertuigen.

FAQ. Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven

Transfer naar de luchthaven. 24-7 transfers taxis. Transfer shuttle. Vip transfer naar de luchthaven naar het hotel. Prive transfer van het vliegveld. 24 7 transfer com. Reserveer online luchthaven

Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven
Zoek in deze site
Blijf op de hoogte!

Typ hier uw emailadres.

Contact informatie

247Transfer luchthaventransfers
Als u het contactforumulier gebruikt nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
info[at]247transfer.com