Luchthaven / Haven
Hotel / Lokatie
Luchthaven Transfers
Passagier(s)
Kind

3-11 jaar

0-2 jaar
Valuta
 

Antalya Luchthaven van/naar Kundu transfer

Terug:
Valuta Eenheid
Type voertuig
 
Unit prijs
Tijdsduur transfer
Privé Transfer
Antalya Luchthaven Kundu
4 persoons
4 persoons x 4
11
EUR
20 minuten
Privé Transfer
Antalya Luchthaven Kundu
6 persoons
6 persoons x 6
20
EUR
30 minuten
VIP Van
Antalya Luchthaven Kundu
6 persoons
6 persoons x 6
45
EUR
20 minuten
Minibus
Antalya Luchthaven Kundu
13 persoons
13 persoons x 13
30
EUR
30 minuten
Antalya Luchthaven transfer Google MAP

Vergeet tijdens uw vakantie niet om tijd te maken voor de lokale smaken van het Kundu-gebied en de smaken van uw hotelaanbiedingen. De hotels van Kundu bieden meestal een buffetservice. Ontbijt, lunch en diner worden aangeboden als open buffet en ze doen hun best om uw vakantie met geweldige herinneringen te onthouden. U kunt genieten van uw vakantie door degene te kiezen die bij uw budget en smaak past bij alle inclusieve Kundu hotels.

Kundu is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen voor Turkije. Xbolisimx hotels weerspiegelen alle kenmerken van gastvrijheid en willen ervoor zorgen dat hun gasten hun hotels volledig gelukkig verlaten.. All-inclusive aanbod voor hotelgasten dat vele superieure diensten gratis zijn. Kundu hotels doen er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn ook halfpension en bed & breakfast-opties in hotels.

Kundu regio dient voor Turkije toerisme. Houd bij het inchecken op de luchthaven rekening met de tijden op uw ticket en handel dienovereenkomstig. Meestal 1 uur check-in tijd voor binnenlandse en 2 uur check-in voor internationale vluchten. U kunt in alle hotels in de omgeving activiteiten vinden om uw tijd efficiënt door te brengen.

Cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden in Kundu bieden vele opties, niet alleen voor ontspanning, maar ook voor plezier. Vergeet niet om tijdens uw vakantie tijd te nemen voor lokale lekkernijen. Elke nieuwe plek is een nieuwe ervaring. Blijf niet opgesloten in een hotelkamer. Aan het begin van de vakantieperiode is het duidelijk dat er een dichtheid is in de Kundu. Het is veel beter voor u om uw hotel-, vlucht- en luchthaven transferreserveringen al vroeg na het plannen van uw vakantie te maken.

De Kundu hotels, die hun gasten bedienen zonder hun kwaliteit in gevaar te brengen, stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat alle gasten tevreden zijn met het hotel. Sommige hotels hebben een leeftijdsgrens. Bijvoorbeeld; vanwege hun concept accepteren sommige Kundu hotels geen gasten jonger dan 16 jaar of baby's.

U kunt contact met ons opnemen voor Antalya Luchthaven naar hotel transfers met behulp van Contact.

Kundu transfer taxi service. Antalya Luchthaven Kundu taxi transfer kosten.

U kunt contact met ons opnemen voor Antalya Luchthaven naar hotel transfers met behulp van Contact. Klik door naar Reservering om te profiteren van de voordelige transferservice. Bezoek de Reservering-pagina voor het reserveren van Antalya Luchthaven-reserveringen.. Privé Transfer 4 persoons 11 EUR. Privé Transfer 6 persoons 20 EUR. VIP Van 6 persoons 45 EUR. Minibus 13 persoons 30 EUR

Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven
Zoek in deze site
Blijf op de hoogte!

Typ hier uw emailadres.

Contact informatie

247Transfer luchthaventransfers
Als u het contactforumulier gebruikt nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
info[at]247transfer.com