Luchthaven / Haven
Hotel / Lokatie
Luchthaven Transfers
Passagier(s)
Kind

3-11 jaar

0-2 jaar
Valuta
 

Antalya Luchthaven van/naar Konyaalti transfer

Terug:
Valuta Eenheid
Type voertuig
 
Unit prijs
Tijdsduur transfer
Privé Transfer
Antalya Luchthaven Konyaalti
2 persoons
2 persoons x 2
20
EUR
35 minuten
Privé Transfer
Antalya Luchthaven Konyaalti
4 persoons
4 persoons x 4
25
EUR
35 minuten
Privé Transfer
Antalya Luchthaven Konyaalti
8 persoons
8 persoons x 8
30
EUR
45 minuten
VIP Van
Antalya Luchthaven Konyaalti
6 persoons
6 persoons x 6
40
EUR
35 minuten
Minibus
Antalya Luchthaven Konyaalti
13 persoons
13 persoons x 13
40
EUR
45 minuten
Antalya Luchthaven transfer Google MAP

Hotels in de omgeving zijn de best mogelijke keuzes voor onze gasten die betaald willen krijgen. De concepten die worden aangeboden in hotels kunnen variëren tussen periodes of seizoenen. U vindt de nodige informatie en details op de website van het hotel. Alle hotels waar u verblijft in Konyaalti region zullen ervoor zorgen dat u een goede service krijgt.

Konyaalti Antalya Luchthaven afstand is minuten. Vervoer is heel eenvoudig en moeiteloos. Natuurlijk als u geen gebruik maakt van het openbaar vervoer. Wij bieden redelijke, comfortabele en punctuele hoteltransfers. Als u even een pauze van uw vakantie wilt nemen, vindt u vele winkelcentra in het vakantiegebied. We zijn er zeker van dat u bij veel winkels een winkelervaring zult hebben die uw verwachtingen overtreft. Autoverhuur is ook een optie voor handig transport. Er zijn autoverhuurbedrijven in Konyaalti.

U kunt in alle hotels in de omgeving activiteiten vinden om uw tijd efficiënt door te brengen. Omdat de accommodatiemogelijkheden van hotels verschillen, kan de kwaliteit van de services variëren. Breng uw vakantie niet alleen door om te ontspannen. Voor uw gezondheid zijn er plaatsen waar u kunt wandelen in Konyaalti. We raden aan om een kijkje te nemen.

Er is niets leuker dan een geplande vakantie. Er zijn genoeg plaatsen om te verkennen. In Konyaalti bieden veel hotels in de regio bed-breakfast-concept en all-inclusive hotels. Om een aangename vakantie te maken tegen betaalbare prijzen, heeft u toegang tot de opties van vakantiesites of (Konyaalti hotels) via zoeken op internet.

De Konyaalti hotels, die hun gasten bedienen zonder hun kwaliteit in gevaar te brengen, stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat alle gasten tevreden zijn met het hotel. Als u nieuwsgierig bent naar dit gebied dat een populaire bestemming is voor toeristen en op zoek bent naar vervoer, kunt u profiteren van onze betrouwbare transferservices.

Bent u op zoek naar overdrachtbedrijf voor -overdracht? Bekijk onze prijzen en regel uw Reservering.

Vervoer per taxi Konyaalti. Konyaalti transfer taxi vervoer.

Bent u op zoek naar overdrachtbedrijf voor -overdracht? Bekijk onze prijzen en regel uw Reservering. U kunt contact met ons opnemen voor Antalya Luchthaven naar hotel transfers met behulp van Contact. Regel nu uw -overdracht. En wacht op een droomvakantie. Reservering.. Privé Transfer 2 persoons 20 EUR. Privé Transfer 4 persoons 25 EUR. Privé Transfer 8 persoons 30 EUR. VIP Van 6 persoons 40 EUR. Minibus 13 persoons 40 EUR

Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven
Zoek in deze site
Blijf op de hoogte!

Typ hier uw emailadres.

Contact informatie

247Transfer luchthaventransfers
Als u het contactforumulier gebruikt nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
info[at]247transfer.com