Luchthaven / Haven
Hotel / Lokatie
Luchthaven Transfers
Passagier(s)
Kind

3-11 jaar

0-2 jaar
Valuta
 

Antalya Luchthaven van/naar Kemer,Tekirova transfer

Terug:
Valuta Eenheid
Type voertuig
 
Unit prijs
Tijdsduur transfer
Privé Transfer
Antalya Luchthaven Kemer,Tekirova
3 persoons
3 persoons x 3
55
EUR
100 minuten
Privé Transfer
Antalya Luchthaven Kemer,Tekirova
7 persoons
7 persoons x 7
70
EUR
105 minuten
VIP Van
Antalya Luchthaven Kemer,Tekirova
6 persoons
6 persoons x 6
90
EUR
100 minuten
Minibus
Antalya Luchthaven Kemer,Tekirova
13 persoons
13 persoons x 13
90
EUR
110 minuten
Antalya Luchthaven transfer Google MAP

U kunt het stadscentrum met de taxi bereiken. Kemer,Tekirova is de gemakkelijkste manier om rond te gaan of naar het stadscentrum. Je kunt er ook voor kiezen om stadsminibussen te gebruiken om sommige plaatsen te bereiken. Aan het begin van de vakantieperiode is het duidelijk dat er een dichtheid is in de Kemer,Tekirova. Het is veel beter voor u om uw hotel-, vlucht- en luchthaven transferreserveringen al vroeg na het plannen van uw vakantie te maken. Als u even een pauze van uw vakantie wilt nemen, vindt u vele winkelcentra in het vakantiegebied. We zijn er zeker van dat u bij veel winkels een winkelervaring zult hebben die uw verwachtingen overtreft.

Als u nieuwsgierig bent naar dit gebied dat een populaire bestemming is voor toeristen en op zoek bent naar vervoer, kunt u profiteren van onze betrouwbare transferservices. U kunt in alle hotels in de omgeving activiteiten vinden om uw tijd efficiënt door te brengen. Voor uw transferbehoeften tussen Antalya Luchthaven en Kemer,Tekirova hotels, kunt u online boeken of ons bellen en informatie aanvragen.

In de zomer- en winterseizoenen verwelkomt Kemer,Tekirova hotels binnenlandse en buitenlandse gasten, met een vernieuwd serviceconcept in elk nieuw vakantieseizoen, werkt uiteraard aan een betere kwaliteitsservice. Overdrachttijd tussen Antalya Luchthaven Kemer,Tekirova duurt minuten. We raden u aan de file volgens het seizoen te evalueren. Het is geweldig voor een vlotte start om alle voorbereidingen te treffen voordat je aan je vakantie begint. Denk goed na om het verdriet van vergeetachtigheid tijdens uw Kemer,Tekirova-vakantie te voorkomen. Wat wil je doen tijdens je vakantie?.

Kemer,Tekirova regio dient voor Turkije toerisme. Xbolisimx hotels weerspiegelen alle kenmerken van gastvrijheid en willen ervoor zorgen dat hun gasten hun hotels volledig gelukkig verlaten.. Vergeet niet om informatie te krijgen bij het kiezen van een kamertype voor uw kinderen.

Cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden in Kemer,Tekirova bieden vele opties, niet alleen voor ontspanning, maar ook voor plezier. Er zijn veel hotels om uit te kiezen in Kemer,Tekirova. Wanneer u uw vakantie plant, is het nuttig om een goede beoordeling en beslissing te nemen over Kemer,Tekirova hotels.

Als u de voordelige overdrachtssnelheden wilt zien, neemt u Contact of Reservering.

Wij bieden luchthaven transfer diensten voor onze gewaardeerde klanten op een comfortabele manier. Kemer,Tekirova vertrek Antalya Luchthaven retour transfer.

Als u de voordelige overdrachtssnelheden wilt zien, neemt u Contact of Reservering. U kunt vragen of meer informatie stellen door het Contact-formulier te gebruiken. Contact nu!. Stuur een e-mail of bezoek de Contact-pagina voor de tarieven van de Antalya Luchthaven-taxioverdracht.. Privé Transfer 3 persoons 55 EUR. Privé Transfer 7 persoons 70 EUR. VIP Van 6 persoons 90 EUR. Minibus 13 persoons 90 EUR

Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven Luchthaven taxi transfer. Hotel transfer luchthaven
Zoek in deze site
Blijf op de hoogte!

Typ hier uw emailadres.

Contact informatie

247Transfer luchthaventransfers
Als u het contactforumulier gebruikt nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
info[at]247transfer.com